Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Laatste kans voor reserveren Europa Cup arrangement

Supporters die gebruik willen maken van het unieke Europa Cup arrangement in de voorjaarsvakantie in De Kuip kunnen alleen vandaag (zondag) nog een plaats reserveren. Lees hieronder meer over het arrangement, dat onder meer bestaat uit een prachtige rondleiding, de mogelijkheid om met de Cup op de foto te gaan en een heel bijzondere ontmoeting met een oud-Feyenoorder.

Op 6 mei 1970 was Feyenoord de eerste Nederlandse voetbalclub die de Europacup 1 won. Tegen het einde van de tweede verlenging maakte Ove Kindvall de verlossende 2-1 tegen het Schotse Celtic Glasgow en was Feyenoord kampioen van Europa. Een memorabel moment waar we tijdens het unieke Europacup Arrangement, dat plaatsvindt in de voorjaarsvakantie, graag bij stil staan. Ove Kindvall komt speciaal voor dit arrangement van Zweden naar Rotterdam!

Nadat de cup in mei 1970 in Rotterdam was gearriveerd, stonden zeker 100.000 fans op de Coolsingel om de spelers toe te juichen en met de ‘cup op de kiek’ te gaan. Kunstenaar John Blaak heeft de afgelopen maanden vele honderden van deze foto’s verzameld. De verzamelde foto’s worden tentoongesteld in het Olympiagebouw en maken onderdeel uit van de rondleiding die volledig in het teken staat van de Europacup 1.

Het Europacup Arrangement houdt het volgende in:

  • Een unieke rondleiding van een uur waarin de Europacup 1 uit 1970 volledig centraal staat;
  • Een bezoek aan het Feyenoord Museum, waar de Celtic Bear tentoongesteld is;
  • Je kunt weer ‘met de cup op de kiek’ die voor de gelegenheid uit de museumvitrine is gehaald;
  • Je bezoekt de fototentoonstelling van John Blaak;
  • Je gaat heerlijk lunchen in de monumentale Van Zandvlietzaal;
  • Er wacht je een hele bijzondere ontmoeting met één van de oud Feyenoord spelers uit de selectie van weleer: op 5 mei is dat Joop van Daele en op 7, 8 en 9 mei is dat Ove Kindvall.

Data en prijzen
Het arrangement vindt plaats in de voorjaarsvakantie op dinsdag 5 mei, donderdag 7 mei, vrijdag 8 mei en zaterdag 9 mei a.s. De prijs van het arrangement bedraagt voor kinderen t/m 10 jaar € 25,- en vanaf 11 jaar € 40,-. Klik hier om kaarten te reserveren.

Ben je lid van het Legioen? Dan krijg je € 2,50 korting op het kaartje t/m 10 jaar en € 5,- korting op het kaartje vanaf 11 jaar. Legioenleden reserveren hier.

Let op: het aantal plaatsen is beperkt en je kunt het arrangement t/m uiterlijk zondag 3 mei a.s. reserveren!