Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
kameraadjes-voetbalfeest

Gers Pardoel naar Metro Kameraadjes Voetbalfeest

Niemand minder dan Gers Pardoel komt op zondag 29 maart naar De Kuip voor het Metro Kameraadjes Voetbalfeest. De rapper is de hoofdact van het binnenprogramma en zal onder meer de hits ‘Ik neem je mee’ en ‘Bagagedrager’ laten horen aan de jonge Feyenoord-supporters. Ook de Hermes House Band komt langs en de presentatie is in handen van Pepijn Gunneweg, bekend van de BZT show en Het Klokhuis.

Met het Metro Kameraadjes Voetbalfeest wordt het vijftienjarig bestaan van Feyenoords Juniorclub Kameraadjes gevierd. Naast de Open Dag is dit het grootste Feyenoord-feest in De Kuip van dit seizoen, met vele voetbalactiviteiten voor elke leeftijdsgroep, persconferenties en handtekeningensessies met de spelers.

Kameraadjes kunnen tijdens het feest onder meer deelnemen aan een clinic van Feyenoord Soccer Schools, een mini-workshop van Feyenoord Academy volgen, zich uitleven in de gameroom, een kijkje nemen in de spelersbus, een verkorte rondleiding volgen en meewerken met TIFO Rotterdam aan een groot spandoek dat te zien zal zijn tijdens Feyenoord – Go Ahead Eagles. Ook is er een unieke baby fotoshoot en een klim- en klauterruimte. De laatste updates over het programma vind je op www.feyenoord.nl/voetbalfeest.

Het Metro Kameraadjes Voetbalfeest begint op 29 maart om 11.00 uur. De poorten van De Kuip sluiten pas weer om 17.00 uur. Alle Kameraadjes kunnen gratis naar het Metro Kameraadjes Voetbalfeest! Ouders, broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes mogen natuurlijk ook mee; zij betalen slechts € 5,- per kaartje. Kaarten zijn te bestellen via www.feyenoord.nl/voetbalfeest.