Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
Salou_metvlag

Feyenoord Soccer Schools opnieuw op trainingskamp naar Salou

In navolging van de succesvolle eerste editie van het Feyenoord Soccer Camp 2014 in Salou, organiseert Feyenoord Soccer Schools in de meivakantie van 2015 maar liefst twee compleet verzorgde trainingskampen in Spanje. Tijdens deze unieke Soccer Camps worden deelnemers aan de trainingen in staat gesteld om zelf te ervaren hoe het is om als prof op trainingskamp naar het buitenland te gaan!

Klik hier voor de online brochure.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, dus klik snel op één van de onderstaande periodes om direct te boeken:

Feyenoord Soccer Camp Salou 1 t/m 5 mei 2015

Feyenoord Soccer Camp Salou 7 t/m 11 mei 2015

De verblijfplaats, een 4-sterren resort in Salou (nabij Barcelona), is op korte afstand van het strand gevestigd. Het Cambrils Park Resort is op basis van half pension (inclusief ontbijt & lunch). De accommodatie beschikt over een fantastisch trainingscomplex, op loopafstand van het resort. De trainingen staan onder leiding van de succesvolle Feyenoord Academy en worden in elk geval verzorgd door oud-Feyenoorder en voormalig Oranje-aanvoerder Ben Wijnstekers!

Via de boekingspagina kun je jezelf en je kind(eren) aanmelden voor één van de internationale Feyenoord Soccer Camps in Salou. Deelname aan de trainingen is mogelijk voor kinderen van 6 t/m 16 jaar. Ouders, verzorgers, familie en vrienden die niet aan de trainingen deelnemen, zijn net als de vorige editie, weer van harte welkom!

Klik hier voor een sfeerimpressie van de eerste editie van het Soccer Camp in Salou.

Feyenoord biedt deze exclusieve trainingskampen naar Spanje aan in samenwerking met Trainingskampen.nl. Feyenoord doet er alles aan om een onvergetelijke voetbalervaring aan te bieden!