Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord mist Wilkshire en Manu tegen Dordrecht

Feyenoord moet het in de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht van zaterdag stellen zonder Luke Wilkshire en Elvis Manu. Beide spelers zijn nog niet volledig hersteld van een blessure. De vleugelverdediger en de aanvaller richten zich op het duel met Sevilla FC in de Europa League van aanstaande donderdag. ‘Ik heb goede hoop dat ze dan inzetbaar zijn’, liet trainer Fred Rutten vrijdag weten.

De wedstrijd tegen de huidige hekkensluiter in de Eredivisie komt nog te vroeg voor Joris Mathijsen. De verdediger is op de terugweg van een kuitblessure. Verder zit aanvoerder Jordy Clasie zaterdag een schorsing uit, nadat hij in de uitwedstrijd tegen Vitesse zijn vijfde gele kaart van dit seizoen kreeg. Rutten vertelde dat zijn plaats op het middenveld zal worden ingenomen door Tonny Vilhena, terwijl Jean-Paul Boëtius Manu zal vervangen. Voor de rechtsbackpositie maakt de coach een keuze tussen Rick Karsdorp en Khalid Boulahrouz.  

Met de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht hervat Feyenoord zaterdag de competitie. Nog geen kaarten het duel in De Kuip? Kijk op www.feyenoord.nl/tickets en steun de ploeg in de jacht op drie punten!