Fanshop Tickets
Fanshop Tickets

Feyenoord introduceert nieuwe aanvoerdersband

Jordy Clasie zal met ingang van de thuiswedstrijd tegen FC Groningen een nieuwe aanvoerdersband dragen. Voortaan zal voor elke wedstrijd een unieke band worden gemaakt, waarop naast het logo van Feyenoord ook de specifieke wedstrijd staat afgedrukt. Mede op verzoek van supporters is als basiskleur voor de nieuwe aanvoerdersband het groen uit het logo van Rotterdam gekozen, waardoor tevens de zichtbaarheid van de band wordt verbeterd. Deze aanpassing is in overleg met Feyenoords kledingsponsor adidas tot stand gekomen.

Elke unieke aanvoerdersband zal na afloop van de wedstrijd worden gesigneerd door de aanvoerder. De aanvoerdersbanden zullen vervolgens via diverse acties worden verloot onder supporters.  

De eerste unieke aanvoerdersband, die zondag gedragen zal worden tijdens de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen FC Groningen, wordt verloot onder alle leden van Het Legioen die in het stadion aanwezig zijn.

Nog geen kaarten voor de thuiswedstrijd van aanstaande zondag tegen FC Groningen? Bestel die dan nu via www.feyenoord.nl/tickets