Fanshop Tickets
Fanshop Tickets
visual_hscc

Bestel een halve seizoenkaart en ga gratis naar Feyenoord – AZ!

Feyenoord ligt na de eerste maanden van het seizoen op koers voor een plaats in de top van de Eredivisie. Beleef jij na de winterstop de ontknoping van de competitie van dichtbij? Bestel dan nu je halve seizoenkaart en verzeker je van je plek in De Kuip bij alle thuiswedstrijden in de competitie in de tweede seizoenshelft!

Feyenoord ontvangt in de tweede seizoenshelft onder meer nog FC Twente en PSV in De Kuip. Vraag jij vóór zaterdag 13 december je halve seizoenkaart aan, dan krijg je bovendien een gratis kaart voor de topper Feyenoord-AZ op zondag 14 december.

Hoe belangrijk de steun van het legioen is voor Feyenoord kunnen wij je vertellen, maar de spelers en de trainer kunnen dat beter. Kijk op stajijookachter.feyenoord.nl voor hun verhaal.

Gratis lid van Het Legioen
Bij elke seizoenkaart - en dus ook bij de halve seizoenkaart - is het lidmaatschap van Het Legioen tot het einde van het lopende seizoen gratis inbegrepen. Wanneer je de halve seizoenkaart bestelt, profiteer je dus ook direct van de voordelen van een lidmaatschap van Het Legioen. Zo ontvang je onder andere elke maand het Feyenoord Magazine in de bus.

Sta jij na de winterstop ook achter Feyenoord? Bestel dan nu je halve seizoenkaart via www.feyenoord.nl/seizoenkaart