7f7a062c065714a08f92e973290b2bbd_800_600

Spelers blij met goede afsluiting

De sfeer in de kleedkamer van Feyenoord was na afloop van de 3-0 overwinning op PEC Zwolle, waarmee het kalenderjaar 2013 werd beëindigd, opperbest. De spelers waren het er over eens dat de winst meer dan verdiend was. ‘We kunnen met een goed gevoel de winterstop in’, vertelde Graziano Pellè. Lees hieronder de reacties van enkele hoofdrolspelers uit de wedstrijd.

Lex Immers
‘Deze overwinning was ook voor de trainer. Ik heb er diep respect voor dat hij er vandaag bij was. We hebben heel goed gespeeld vandaag. Het had bij rust al 5-0 kunnen staan. Zelf kreeg ik voor dat ik twee keer scoorde ook twee goede kansen, maar de keeper stond in de weg. Na de tweede goal liep ik naar de kant omdat er een goede vriend van mij op de tribune zat. Ik ken hem al mijn hele leven en wilde hem bedanken voor zijn steun.’

Graziano Pellè
‘Voor de wedstrijd voelde ik al in de groep dat iedereen volledig gefocust was om te winnen, ook omdat dit het laatste duel van het jaar was. We gaan met een goed gevoel de winterstop in, ook omdat we dichterbij de concurrentie zijn gekomen.’

Jean-Paul Boëtius
‘PEC Zwolle had pas in de negentigste minuut voor het eerst een doelpoging, dat zegt veel over hoe wij vandaag gespeeld hebben. Ik ben ook blij voor de trainer dat we hebben gewonnen. Het is heel triest wat er afgelopen week is gebeurd, dat had ook invloed op de groep. We zijn heel dicht bij elkaar gebleven en hebben elkaar gesteund. Dat heb je ook vandaag op het veld terug kunnen zien.’